Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar dades de caràcter tècnic, preferèncias personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la pàgina web al seu perfil i necessitats, sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien disminuïts notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemar, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li recomanem que s’adreci en aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Tot seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de les galetes que fa aquesta plana web amb la finalitat d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

  • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al bloc siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites de la pàgina web. Quan utilitza aquest lloc web, està consentint el tractament de la seva informació per part Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de comunicar-ho directament a Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè poguem cliclar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es fan de manera diferent en funció del navegador que utilitzem. Aquí us deixen una guia ràpida per als navegadors més populars.

Notes addicionals

  • Ni aquesta pàgina web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers mencionats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc web heu d’efectuar el dret a la seva l’eliminació o desactivació. Ni aquesta pàgina web ni els representants legals poden garantir la manipulació correcta o incorrecta de les galetes per part dels navegadors mencionats.
  • En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la nostra decisió per no aceptar-les.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa guarda les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei ens obligui a portar-ho a terme. Segons Google, l’empresa no guarda la nostra direcció IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar la informació detallada al respecte en aquest enllaç. Si voleu informació sobre l’ús que Google dóna a les galetes us adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per solucionar qualsevol dubte o consulta a prop d’aquesta política de galetes no dubteu en comunicar-vos amb nosaltres a través de la secció de contacte.