Vols participar en un curs o activitat/visita que organitza l'APEVC?

Omple el següent formulari i contactarem amb tu per confirmar-te la inscripció:


Dades professionals

Si t'inscrius com a membre d'una organització associada, convidada o patrocinadora, si us plau omple les següents dades identificatives bàsiques.


Observacions

Recorda que en cas d'inscripció a qualsevol curso o activitat cal que realitzis una TRANSFERÈNCIA per l'import indicat al programa de l'activitat a la que t'inscrius, al següent CC:

ES25-2100-1073-20-0200119159

i enviar-nos còpia del comprovant de la transferència a apevc@apevc.cat, indicant clarament el teu nom complet i nom de l'activitat a la que t'has inscrit.

La inscripció no serà efectiva fins que no rebem aquest comprovant.

Si vols afegir informació rellevant o ens vols fer arribar alguna dada important que no hem tingut en compte, indica-ho en aquest espai:

Les dades que ens facilita quedaran incorporades en un fitxer propietat de l'APEVC amb la finalitat de registrar i donar curs a la seva sol·licitud, així com per enviar-li publicitat, per mitjans tradicionals i electrònics (e-mail). Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb el tractament de les dades facilitades, haurà de dirigir-se per escrit a: APEVC C/ Londres, 96, principal 2 08036 Barcelona o a apevc@apevc.cat